Räihän Kuohu -tilaussauna

Kalastuspuiston ylpeys Räihän Kuohu on  tilaussauna Vuoksen rannassa. Maakaasutoiminen kiuas rentouttaa pehmeillä löylyillään, eikä taatusti jätä ketään kylmäksi. Räihän Kuohu oheistiloineen soveltuu loistavasti mm. syntymäpäivien ja muiden juhlien viettoon sekä tyhy-päivien ja saunailtojen pitoon.

Räihän Kuohun kuuluisat lempeät löylyt tarjoaa maakaasukiuas, jossa on noin 300 kg kiviä. Saunaan mahtuu mukavasti 10 henkilöä. Saunan yhteydessä olevaan tarjoilu- ja kokoustilaan 20 henkilöä. Tarjoilutilassa on jääkaappi, kylmäkaappi juomille sekä minikeittiö.

Saunan edustalla on suuri katettu terassi kalusteineen 15–20 hengelle. Myös kaasugrilli on käytettävissä sopimuksen mukaan. 

Terassi on katettu ja maisemat ovat kohdallaan veden äärellä. Tilaussaunan terassilta pääsee kätevästi rappuja pitkin pulahtamaan avantoon ja kesäisin uimaan virkistävään Vuokseen. Terassilta on myöskin mukava tarkkailla Varpasaaren toimintaa.

Tilaussaunalle voit tilata ruuat tai pienemmät tarjoilut ravintolastamme. Tilattavat ruuat isommille ryhmille löydät tilausmenusta (menu in English). Menua voidaan  toiveidesi mukaan räätälöidä sinulle sopivaksi. Anniskeluoikeutta tilaussaunalla ei ole, mutta omat tarjoilut ovat sallittuja ja ne voit tuoda jo ennen tilaisuutta kylmenemään.

Vuokraamme sauna- ja pesutiloja myös meillä majoittuville. Perhesaunan hinta on 30 € / tunti.
Suurissa yleisötapahtumissa on erillinen saunamaksu. 

Saunarakennus sijaitsee Vuoksen Kalastuspuistossa päärakennuksen takana, veden äärellä suojaisassa paikassa.

Saunatiloissamme järjestämme myös erilaisia teemapäiviä. 

HINNASTO:

Sauna + kokoustila:

  • Tilaussauna 350 € + 10 € /hlö 
  • Pyyhemaksu 5 €/hlö
  • Leiriläisten perhesauna 30 €/h
  • Lisätunnit 20 €/h

Kokous-/juhlatila

Kokous-/juhlatila ilman saunaa

3h / 100 € kokoustilana
Lisätunnit 20 € / h

3h / 200 € juhlatilana
Lisätunnit 30 €/h

Suosittu Naisten sauna talvisin

Naisten Sauna keskiviikkoisin klo 16:30–20:30,
10 €/hlö

Seuraa Facebookissa: Naisten sauna, saat lisätietoa aikatauluista sekä hemmottelu-/teemailloista!

Scroll to Top