Kahvila Ravintola Wanha-Virveli

Idyllinen ja Vuoksen varrella sijaitseva kahvila-ravintola Wanha Virveli toimii sekä leirintäalueen asiakkaille että muille Kalastuspuiston asiakkaille A La Carte-ravintolana. Ravintolan keittiöstä loihditaan erilaisiin tilaisuuksiin menukokonaisuuksia, esimerkiksi perhejuhliin tai yritystilaisuuksiin. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kahviosta löytyy niin makeaa, että suolaista herkkua moneen makuun. Pyrimme tarjoamaan aina pääsääntöisesti itsetehtyjä  maukkaita tuotteita ja suosimaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita. Tule ja nauti Imatran aurinkoisimmalla terassilla!

Ravintola Wanha Virveli omaa 56 asiakaspaikkaa, sekä terassin lisäksi yhteensä 144 asiakaspaikkaa. Ravintolamme tarjoaa paitsi kalaruokaa myös monenlaista herkkua pikkunälkään sekä isompaankin! A La Carte menu koostuu muun muassa erilaisista lohiaterioista, raikkaista salaateista sekä herkullisista hampurilaisista. Käytämme taatusti tuoretta omaa Vuoksen kirjolohta ja savustamme itse kalamme omassa savustamossa. Maista myös herkullista kalakeittoamme!

Takuu tuoretta Vuoksen lohta 18 €/kg

Meillä on oma lohiallas. Palveluihimme kuuluu myös kalastaminen kala-altaasta. Kalan voi itse napata altaasta tai voimme sen nostaa, tämän tuoreempaa lohta et saa mistään! Lohi voidaan savustaa omassa savustamossamme, tai sen saa ottaa myös tuoreena kotiin. Valmistamme myös herkullista graavi- sekä kylmäsavulohta, joita usein löytyykin salaattipöydästä. Tule ja maista!

Perhejuhlien, kokouksien sekä saunailtojen tarjoilut

Menukokonaisuuksia toimitamme tilaussauna Räihän Kuohuun, Karjalaiselle kotitalolle Hiljan pihaan, Kalarantaan sekä Hossukan Helmeen. Halutessaan meiltä voi noutaa omiin juhliin erilaisia makeita tai suolaisia kakkuja ja tietenkin lohet: – graavi-, kylmäsavu- sekä lämminsavustettuna.

Meiltä löytyy oivat puitteet juhlien viettoon. Meiltä löydät viihtyisän juhlanviettopaikan sekä maukkaan ruuan, vaihtoehtoja löytyy ja löydämme varmasti juuri sinun juhliisi sopivimman! Ravintolasalin saa varattua myös yksityiskäyttöön.

Ryhmille ravintola toimii ennakkotilausperiaatteella. Olemme myös suosittu kokous- ja juhlapaikka. Ravintolapalveluihin voi helposti yhdistää saunomisen kuuluisassa Räihän Kuohussa! – Nauti juhlistasi ilman huolia, me hoidamme <3

Ravintolassa sijaitsee alueen infopiste ja leirintäalueen vastaanotto. Ravintolan alueella on langaton Internetyhteys (WiFi).

 

  • Ravintola Wanha Virvelin maittavat tuotteet kesäpäivien herkutteluun A La Carte listalta MENU
  • A-oikeudet
  • Ryhmille erilaisia menukokonaisuuksia.
  • Pitopalvelu – toimitamme ruokatilauksia isoillekin ryhmille
  • Soppatykit (2 kpl) isojen henkilömäärien ruokailuun
  • https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

Mikäli nautit löylyistä virran vietävänä Saunalautta Imatralla, voit kätevästi tilata ateriakokonaisuudet meiltä!