Catering ja juhlatilat samasta paikasta

Juhlatilaa Imatralla Vuoksen Kalastuspuisto

Juhla- ja kokoustilat

Pitopalvelu

Kakut tilauksesta

Etsitkö kokous- tai juhlatilaa Imatralta?

Tarjoamme oivat puitteet perhejuhlien, kokouksien, synttäreiden ja muiden tilaisuuksien viettoon.

Juhlatilaa löytyy ravintolastamme sekä tilaussaunan yhteydestä. Tilamme soveltuvat jopa 60 hengen tilaisuuksiin. Kesäaikaan voimme järjestää juhlia jopa 200 vieraalle Hiljan pihalla.

Vuokrattavana on myös Ukonniemessä, Saimaan rannalla sijaitseva Juhlatalo Saimaan Atlas. Juhlatalon tiloissa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 150 vieraalle. Meiltä voit tilata tapahtumaasi tarjoilun. Kysy lisää!

Vaihtoehtoja löytyy ja löydämme varmasti juuri sinun juhliisi sopivimman tilan! 

>> Tutustu juhlatiloihin

Pitopalvelu

Meillä on vuosien kokemus catering-palveluista. Valmistamme tarjoilut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Olemme toimittaneet ruoan esimerkiksi Saimaa Cycle Tourin yli 1000 osanottajalle. 

Valmistamme ruuat ja leivonnaiset itse omassa keittiössämme ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan satokausituotteita sekä paikallisia toimittajia. Lohet nostamme aina tuoreena omasta lohialtaasta.

Otamme aina asiakkaiden toiveet sekä ruokarajoitteet/-allergiat huomioon. Valmistamme ruuat samoissa tiloissa, jossa käsittelemme allergeenejä. Meiltä löytyy myös erilaisia vegaanisia vaihtoehtoja. 

Kakut tilauksesta

Teemme tilauksesta suolaisia ja makeita, näyttäviä kakkuja.

>> Tilaa kakku tilaisuuteesi 

Kysy tarjousta juhlatilasta tai cateringista!

Kysy tarjousta juhlatilasta ja /tai cateringpalvelusta. Mikäli tilaisuuteesi on alle 5 arkipäivää, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse 0400 612 100.

Kirjoita päivämäärä ja kellonaika, jos se on tiedossa.
Meillä on tilat ympärivuotisesti noin 60 hengen tilaisuuksille. Hiljan pihalla voimme kesäaikaan järjestää suurempiakin tilaisuuksia, jopa parille sadalle vieraalle. Cateringpalvelumme toimittaa tarjoilut myös kotiisi tai muuhun juhlapaikkaan, jopa yli 1000 hengen tapahtumiin.
Kerro tarvitaanko lisäksi astiat ym lisätiedot.
Emme koskaan luovuta tietojasi eteenpäin ilman suostumustasi.
Scroll to Top