Risteilyt Vuoksella

Jokiristeilyjä kaupungin halki virtaavalle Vuokselle.

Meijän toiminta on lähtöisin Vuoksella järjestettävistä jokiristeilyistä. Vuonna 1991 toukokuun 27. päivä Vuoksen Lautturi Oy:n perustaja isä Taisto Kainulainen näki unen, josta kehkeytyi lopulta unelma. Unelmana oli risteilyttää ihmisiä Vuoksella. Tuona aikana ajatus herätti monissa hilpeyttä, sillä Vuoksi oli likainen ja haiseva joki. Kuulemma kun kalastaja seisoi Vuoksen rannassa saappaillaan, ei saappaan kärkeä edes erottanut samean haisevan veden alta. Nykypäivänä on aivan toisin. Ihmiset arvostavat risteilyä ja Vuoksessa virtaa puhdasta vettä, jossa kaloille riittää ravinto ja ihmisille nautinto.

 

Suosittuja jokiristeilyjä Imatran kaupungin halki virtaavalle Vuokselle tarjoaa alus Vuoksetar. Vuoksetar on toiminut Vuoksella pitkään. Risteilytoiminta on aloitettu vuonna 1992 ja toimii edelleen tänäkin päivänä. Risteily tarjoaa historiallisen kokemuksen, kun kapteeni kertoo omat historialliset tietämyksensä Imatrasta ja Vuoksesta. Risteilyn edetessä kuullaan myös historiallinen äänitetty kertomus.

Maisemaristeily on tunnin mittainen. Lähtö sekä paluu Vuoksen Kalastuspuiston laiturista. Risteilyt Vuoksella aloitetaan keskikesän juhlan tienoilla ja niitä pidetään kesäkauden loppuun asti. Aluksessa on 14 paikkaa.

Maisemaristeilyt Vuoksella keskiviikosta sunnuntaihin!

Maisemaristeilyt aloitetaan Juhannusviikolla ja niitä pidetään keskiviikosta sunnuntaihin klo 15.00

 

Risteilyhinnat:

Maisemaristeilyt

Aikuiset 15€

Lapset 8 €

Tilausristeilyt minimi hinta 90€

 

 

Elämysretki Karjalan kannakselle

Lähtö Imatralta ja siirtyminen Venäjälle, jossa veneenlasku Vuokseen ja retki Äyräpäähän alkaa!

Lisätietoa Taistolta p. 0400 655 848