juhlafiilis

Juhla- ja kokoustilat

Meiltä löytyy oivat puitteet juhlien viettoon! Kaikki tilamme ovat muokattavissa juhlan tyylin ja arvojen mukaiseksi, olipa kyseessä sitten häät tai illanvietto ystävien kanssa.

Meiltä löytyy monenlaisia tilavaihtoehtoja erilaisten juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Sijaitsemme keskeisellä paikalla, joten meille on helppo tulla. Jos juhlia haluaa jatkaa, on keskustan ravintoloihin meiltä lyhyt matka. Ystävällinen henkilökuntamme on täällä juuri sinua varten. 

Vuoksen Kalastuspuisto Ravintola Wanha Virveli

Ravintola Wanha Virveli -ravintolasali ja -terassi

Ravintola Wanha Virvelissä on viihtyisä ravintolasali noin 25 hengelle. Ravintolaa olemme vuokranneet myös jopa 60 hengen tilaisuuksiin, ottamalla kahvilapuolen lisätilaksi juhlakäyttöön. Ravintolasali soveltuu niin rippijuhliin kuin kokoustilaksi.

Kesällä juhlatila voidaan laajentaa myös upealle terassillemme, veden äärelle. Terassille voidaan pystyttää juhlateltta epävakaisemman sään varalle. 

Ravintolasalin ikkunoista avautuu kauniit maisemat Varpalahdelle. Ravintolasalin yhteydessä on naulakkotilat sekä kaksi wc:tä. Ravintolasalista löytyy myös valkokangas ja videotykki. Meiltä voit vuokrata myös erilaiset AV-laitteet, näistä kannattaa kysyä ja sopia etukäteen. Voit myös vuokrata valkoiset pöytäliinat juhlatilaisuuteen.

Ravintola Wanha Virveli on Vuoksen Kalastuspuiston päärakennus, joka näkyy ensimmäisenä parkkipaikalle saavuttaessa.

 • Ravintolan tilavuokra 100 €
 • Valkoiset pöytäliinat 15 € / kpl
 • Av-laitteet 25 €
Räihän Kuohu kokoustila

Tilaussauna ja kokoustila

Tilaussauna Räihän Kuohu sopii erinomaisesti kokousten ja saunailtojen viettoon! Räihän Kuohun kuuluisissa lempeissä löylyissä rentoudut kuunnellen kiukaan huminaa, sekä pääset kätevästi talvisin avantoon ja kesäisin uimaan suoraan terassilta lähteviä rappusia pitkin. Saunaan mahtuu mukavasti 10 henkilöä kerrallaan. Tilavassa pesutilassa on kaksi suihkua. Terassilla on mukava oleilla ja seurata Varpalahden arkea, saatat bongata vaikka hyppäävän lohen tai vesilintuja kalastuspuuhissa. Tilaussauna ja kokoustilat sijaitsevat ravintola Wanha Virvelin takana.

Saunan kokoustilat ja terassin voi vuokrata myös ilman saunaa. Mikäli kyseessä on tavallinen kokous tai esimerkiksi rippijuhlat, on kokoustila ja terassi täydellinen tilaisuuden pitämiseen. Saunan kokoustilaan saa kattauksen 17 vieraalle. Halutessasi voit vuokrata siistit valkoiset pöytäliinat juhliisi. Juhlatilan saat koristella mieleiseksesi tai voimme hoitaa koristelut puolestasi!

 • Tilaussauna 350 € + 10 € / hlö
 • Pyyhemaksu 4 € / hlö
 • Kokoustila ilman saunaa  3 h 100 €, lisätunnit 20 € / h, 
 • Kokoustila juhlakäyttöön 200 €
 • Valkoiset pöytäliinat 15 € / kpl
Karjalainen kotitalo, Hiljan piha

Hiljan piha

Hiljan piha soveltuu moneksi, olipa kyseessä sitten häät, rippijuhlat, illanvietto tai pikkujoulut.

Piha-aluetta voi hyödyntää hyvin juhlien lisätilana tai tapahtuma-alueena. Voit myös vuokrata tunnelmallisen Karjalaisen kotitalon tuvan Jouluksi itsellesi!

Karjalaisen kotitalon tilavuokraan sisältyy tilan lämmittäminen.

 • Karjalainen kotitalo 400 €/päivä
 • Kattaus 3,5 €/henkilö
 • Tarjoilija 35 €/h
 • Valkoiset pöytäliinat 15 €/kpl
Juhlatalo_Saimaan_Atlas

Juhlatalo Saimaan Atlas

Kauttamme vuokrattavissa upea Juhlatalo Saimaan Atlas Ukonniemessä. 

Täällä järjestät ainutlaatuiset juhlat jopa 150 vieraalle. 

Juhlatalo sijaitsee Saimaan rannalla lähellä Imatran Ukonniemen palveluja.

Tilava ulkoporeallas, sauna ja suuret terassit ilta-aurinkoon kruunaavat juhlahetken.

Me hoidamme tilaisuuteesi pitopalvelun, kysy tarjousta!

Hinnasto: 

 • 775 € /päivä (klo 8–23)
 • Perjantai & lauantai 825 € /päivä (klo 8–23)
 • Juhlapyhät: +100 €l

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse: 040 556 0121

Scroll to Top