Hiljan piha ja karjalainen kotitalo

Tutustu aitoon karjalaiseen kotitaloon 1800-luvulta. Historiallinen miljöö sijaitsee metsän siimeksessä Kalastuspuiston välittömässä läheisyydessä. Sijainti on rauhallinen ja sopii hyvin monenlaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Historian vankka läsnäolo ja arvokkaalla tavalla ikääntyneet rakennukset luovat tunnelmaa ja harmoniaa. Piha-alue on suuri ja sitä on helppo hyödyntää muun muassa ulkokattauksille ja juhlateltoille.

Vuolaana ohitse virtaava Vuoksi tarjoilee omaa alati muuttuvaa näytöstään ja sitä voi huomaamattaan katsella vaikka kuinka kauan. Karjalaisen kotitalon tupa on yhtä lailla arvokkaasti ajan patinoima kuin sen ulkojulkisivutkin. Tuvassa on mukava istahtaa yhdessä seurustelemaan ja nauttimaan antimista pitkien pirttipöytien ääreen. Tuvan sisääntulon yhteydessä on suuri uuni, johon voidaan halutessanne sytyttää tunnelmaa lisäävä elävä tuli.

Kesäisin Hiljan piha toimii myös leirintäalueemme osana matkailijoille, silloin kun sitä ei ole vuokrattu muuhun tarkoitukseen.

Hiljan pihalla on palvellut useana vuonna kesäkahvila juhannuksesta elokuun loppuun.

Hiljan pihan joulumaa

Joulumaa on jo perinteeksi muodostunut, hyvän mielen, yhdessäolon ja joulutunnelman nostattaja.

Joulumaassa on paikalla useita paikallisia ja lähialueiden käsitöiden taitajia, joilla on myynnissä uniikkeja sekä upeita itse tekemiään töitä.

Tuvassa palvelee Joulukahvilamme, jonka taattu hitti on rakkaudella pitkään haudutettu riisipuuro lisukkeineen. Kahvilastamme löytyy myös paljon muita perinteisiä jouluherkkuja, kuten joulutorttuja, glögiä, taatelikakkuja ja pipareita, sekä vähän erikoisempiakin makuelämyksiä, esimerkiksi suolaisella täytteellä tehdyt tortut.

Pihalla järjestetään mielekästä ohjelmaa kaikenikäisille. Koettavaa ja nähtävää riittää ihan jokaiselle.

Vuokraa Hiljan piha yksityiskäyttöön


Hiljan piha soveltuu moneksi, olipa kyseessä sitten häät, rippijuhlat, illanvietto tai pikkujoulut.

Piha-aluetta voi hyödyntää hyvin juhlien lisätilana tai tapahtuma-alueena. Voit myös vuokrata tunnelmallisen Karjalaisen kotitalon tuvan Jouluksi itsellesi!

Karjalaisen kotitalon tilavuokraan sisältyy tilan lämmittäminen.

Karjalainen kotitalo 400 €/päivä
Kattaus 3,5 €/henkilö
Tarjoilija 35 €/h
Valkoiset pöytäliinat 15 €/kpl

Scroll to Top